Over ons

Wie is Fense?


Fense is een onafhankelijk adviesbureau voor beveiligingsbeheer met bijna twee decennia ervaring in de beveiligingsindustrie. Onze missie is bedrijven en organisaties over de hele wereld te adviseren in de meest betrouwbare, kosteneffectieve beveiligingsoplossingen. Wij voeren audits en risicoanalyses uit, stellen lastenboeken en beveiligingsplannen op en begeleiden u als externe partij bij al uw beveiligingsvraagstukken. Onze transparante, methodische aanpak resulteert in een aangepast veiligheidsplan op maat van uw bedrijf of organisatie.

1. Onze aanpak

We beginnen een project steeds met een analyse op maat. Als beveiligingsadviseurs brengen wij uw noden in kaart, stellen we een beveiligingsstrategie op en ontwerpen we samen met u een beveiligingsplan. We gaan prat op onze individuele aanpak en een gedetailleerde afwerking van ieder project en dat in strikte geheimhouding. Discretie en vertrouwen zijn twee sleutelbegrippen bij Fense.

2. Onze klanten

Onze klanten zijn bedrijven en overheden in sectoren zoals: bankwereld, nucleaire sector, chemie, auto-industrie, overheidsinstellingen zoals bv. Ambasades, … die zich willen indekken tegen alle mogelijke veiligheidsrisico’s gaande beveiliging / Security (en dit in de RUIMSTE zin van het woord). Wij leveren  onafhankelijk beveiligingsadvies om bedreigingen, kwetsbaarheden en risico’s te identificeren en te ontmijnen. Fense helpt u greep te krijgen op uw veiligheidsvraagstukken door een grondige analyse en state-of-the-art, onafhankelijk advies.

Waarom kiezen voor fense?

Bijna twintig jaar ervaring, state-of-the-art know how, constante bijscholing en een absolute onafhankelijkheid ten opzichte van installateurs en beveiligingssystemen maken van Fense een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat uw bedrijf/organisatie op de beste manier en tegen de beste prijs beveiligd wordt.

Contacteer ons