Risicoanalyse

Risicoanalyse

Het identificeren van wat uw bedrijf/organisatie kwetsbaar maakt, is de basis naar een sterk beveiligingsplan. Met een risicoanalyse analyseren wij elk element dat uw bedrijf kan bedreigen om zo een volledig beeld te krijgen van uw veiligheidssituatie.

Elke klant is uniek, dus we nemen de tijd om u en uw organisatie te leren kennen: niet alleen uw huidige beveiligingsprogramma en technologische behoeften, maar ook uw toekomstige visie en waarden.

Door een Risicoanalyse uit te voeren komen 2 grote onderdelen aan bod en alle verdere beslissingen komen hieruit verder:

“We beoordelen uw veiligheidsnoden en werken samen met u een ​​grondige risicoanalyse en -evaluatie uit.”

Risico-identificatie

Wij identificeren en inventariseren de bestaande en toekomstige bedreigingen waarmee u mogelijk te maken krijgt (zowel materieel als immateriële waarden).
Wij gaan ook na aan welke mogelijke agressies deze waarden kunnen blootgesteld worden (Wie of wat dient beschermd te worden tegen welk type agressie?).

Risico-evaluatie

Zodra de bedreigingen zijn geïdentificeerd, berekenen we zowel de kans dat deze bedreigingen effectief plaatsvinden, als de mogelijke impact ervan en de potentiële oplossingen. We trachten alles in het werk te stellen om eerst en vooral te voorkomen(!) , maar we houden ook rekening met de belangrijkheid van een verwacht verlies.

Wat brengt u in gevaar?

Wij helpen u graag uw risico’s in kaart brengen.